Αγαπητοί γονείς, Σας χαιρετούμε στο όνομα του Ιησού Χριστού.

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι και φέτος, με τη χάρη του Θεού, θα συνεχιστεί το έργο της κατασκήνωση στις κατασκηνώσεις Ασημακόπουλου (Ο Παράδεισος του Παιδιού) από την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024 μέχρι και το Σάββατο 10 Αυγούστου 2024. Μέρος θα μπορούν να λάβουν τα παιδία αγόρια- κορίτσια τα οποία είναι γεννημένα από το 2008 έως 2018 ( Πρώτη Δημοτικού έως Πρώτη Λυκείου). Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν με τους εξής τρεις τρόπους :

1ος. Με επιδότηση από τον ΟΑΕΔ. Είναι μία κρατική επιδότηση που δικαιούνται όσοι πληρούν τα κριτήρια του οργανισμού. Όσοι θέλετε μπορείτε να πατήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε αναλυτικά. https://www.oaed.gr/paidikes-kataskinwseis
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Όσοι γονείς επιθυμείτε να υποβάλλουμε εμείς τις αιτήσεις σας στον ΟΑΕΔ (περσινή διαδικασία), θα πρέπει να συμπληρώσετε και 2η φόρμα στο site μας. Η αίτηση αυτή ονομάζεται « Αίτηση υποβολής στοιχείων για τον ΟΑΕΔ 2024 ».

2ος .Με ασφαλιστικά ταμεία. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα συνεργαζόμενα ταμεία πατώντας στο σύνδεσμο https://kataskasimakopoulou.gr/programmata/asfalistikatameia/

3ος. Με μετρητά. Το ακριβές κόστος της κατασκήνωσης θα να ανακοινωθεί με νεότερη επιστολή μας. Πλην σας γνωστοποιούμε από τώρα πως δεν θα υπερβαίνει το ποσό των 170 ευρώ. Τέλος σας ενημερώνουμε ότι θα μπορείτε να υποβάλλετε τις αιτήσεις σας μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας Πεντηκοστής Ριζούπολης https://www.eaep-rizoupoli.gr/camp Σας γνωρίζουμε πως θα τηρηθεί αυστηρά . σειρά προτεραιότητας στις αιτήσεις μέχρι να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των παιδιών.

Για πληροφορίες καλέστε:

 

Δουγέκου Χριστίνα

6974988892

Συμεωνίδου Όλγα

6976655165

Τοπάλτζα Σοφία (απογευματινές ώρες) 

6936792232