Η σημερινή εποχή που ζούμε με τις κοινωνικές και οικονομικές ταραχές και την αβεβαιότητα που κυριαρχεί στον τόπο μας είναι πολύ δύσκολη.

 Ο Κύριος γράφει στο λόγο Του ότι οι έσχατες μέρες θα είναι σαν τις ωδίνες της εγκυμονούσης, οι δυσκολίες όλο και θα αυξάνονται με αμείωτη ένταση. Έτσι λοιπόν και εμείς δεν περιμένουμε τίποτα καλό να επακολουθήσει.take my hand

Παρατηρούμε συνεχώς δίπλα μας πολλούς συνανθρώπους μας και αδελφούς να στερούνται των βασικών αναγκών. Η Εκκλησία έχει υποχρέωση να βοηθήσει και να δείξει την αγάπη του Θεού . Έτσι λοιπόν και εμείς με έμφυτη τη ευθύνη που έχουμε απέναντι στο Θεό και στους ανθρώπους , αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια «τράπεζα τροφίμων» προκειμένου να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όσους το έχουν ανάγκη.

Καλούμε και παρακαλούμε όσους θέλουν, μπορούν και έχουν τη δυνατότητα, να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθειά μας δίνοντας τρόφιμα ή ακόμα και κάποια χρηματική βοήθεια αν το επιθυμούν στον τραπεζικό λογαριασμό της Εκκλησίας προκειμένου να στηριχτεί όσο το δυνατόν περισσότερο αυτή η προσπάθειά μας.