Καλώς ήλθατε στην επίσημη σελίδα της παιδικής χριστιανικής κατασκήνωσης της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας Πεντηκοστής, Του Ουρανού το Μονοπάτι. Περιηγηθείτε στον ιστότοπο μας και δείτε πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία της κατασκήνωσης, τα απαραίτητα εφόδια που θα χρειαστούν τα παιδιά κατά την διαμονή τους σε αυτή καθώς και τις προδιαγραφές της κατασκήνωσης.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:

  1.  Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  2. Μέσω τηλεφώνου - Επικοινωνία

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

1) Οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ ξεκινούν την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 και σταματούν την 31 Μαρτίου 2020. Εάν δεν υποβληθεί αίτηση στον ΟΑΕΔ εντός του ανωτέρου χρονικού διαστήματος δεν θα δικαιούστε την επιδότηση.

2) Όσοι γονείς επιθυμείτε να υποβάλλουμε εμείς την αιτήση σας στον ΟΑΕΔ (περσινή διαδικασία), θα πρέπει να συμπληρώσετε και 2η φόρμα στο site μας (πατήστε εδώ). Η αίτηση αυτή ονομάζεται « Αίτηση υποβολής στοιχείων για τον ΟΑΕΔ» .