Έχει καθιερωθεί εδώ και αρκετά χρόνια στην Εκκλησία μας η «Τράπεζα Αγάπης». Είναι ένας θεσμός που λαμβάνει χώρα κάθε Κυριακή μεσημέρι μετά το πέρας της κυριακάτικης λειτουργίας, εκτός της πρώτης Κυριακής κάθε μήνα όπου έχουμε τη συνήθεια να την αφιερώνουμε στον Κύριο με νηστεία και προσευχή.

Οι διάκονοι της Εκκλησίας με τη βοήθεια της νεολαίας χρησιμοποιούν την αίθουσα της τραπεζαρίας και ετοιμάζουν το φαγητό για τους πιστούς.trapeza agapis

Με αυτή τη δραστηριότητα, μας δίνεται η δυνατότητα να τρώμε όλοι μαζί, να έχουμε κοινωνία μεταξύ μας, να συσφίγγονται οι σχέσεις μας αλλά και να προσφέρουμε ένα πιάτο φαγητό σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και είναι μόνοι τους.

Μετά το φαγητό υπάρχει κάποια ώρα για καφέ και ελεύθερη ώρα και αμέσως μετά ακολουθεί ψαλμωδία, θεματολογία, συμμελέτη και ερωτήσεις μέσα από τη Γραφή.

Ευχαριστούμε πολύ τον Κύριο που μας δίνει τη δυνατότητα να διατηρούμε αυτήν την ωραία συνήθεια και τον παρακαλούμε να μας δίνει δύναμη να τη συνεχίζουμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.