Αγαπητοί γονείς,

 Σας χαιρετούμε στο όνομα του Ιησού Χριστού. Με την χάρη του Θεού θα συνεχιστεί και φέτος το έργο της κατασκήνωσης «Του Ουρανού Το Μονοπάτι». Η κατασκηνωτική περίοδος αυτή την χρονιά θα διαρκέσει 9 ημέρες και θα ξεκινήσει από τις 31 Ιουλίου (Παρασκευή) 2020 έως τις 08 Αυγούστου (Σάββατο) 2020 στις εγκαταστάσεις ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ στις Αφίδνες Αττικής με την επωνυμία «Παράδεισος του Παιδιού» . Μέρος θα μπορούν να λάβουν τα παιδιά (αγόρια- κορίτσια) τα οποία είναι γεννημένα από το 2004 έως το 2013 (Α Δημοτικού έως Γ Γυμνασίου).

 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως και αυτή τη χρονιά υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενηθούν τα παιδιά σας στην κατασκήνωση χωρίς να επιβαρυνθείτε οικονομικά. Αυτή η δυνατότητα προσφέρετε μέσω ενός προγράμματος του ΟΑΕΔ, σύμφωνα με το οποίο καλύπτει όλα τα έξοδα των παιδιών που επιθυμούν να φιλοξενηθούν σε κατασκηνώσεις. Σας διευκρινίζουμε πως υπάρχουν προϋποθέσεις για το ποιοι δικαιούνται αυτή την επιδότηση του ΟΑΕΔ, όπως επίσης ότι θα χρειαστεί να υποβληθούν αιτήσεις στην προαναφερόμενη υπηρεσία για να εγκριθεί - χορηγηθεί η επιδότηση. Οι αιτήσεις αυτές μπορούν να υποβληθούν από εμάς (όπως πράξαμε την προηγούμενη χρονιά) ή να τις υποβάλλετε εσείς απευθείας στον ΟΑΕΔ και να μας προσκομίσετε τον αριθμό έγκρισης σας. Το κόστος για τα παιδιά που θα λάβουν μέρος με μετρητά θα κυμανθεί στο ίδιο επίπεδο με πέρσι. Επιπλέον σας υπενθυμίζουμε πως υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης των παιδιών και από άλλα ασφαλιστικά ταμεία. Για τον λόγο αυτό μην παραλείψετε να μας αναφέρεται τον ασφαλιστικό πάροχο που υπάγεστε και οι 2 γονείς και εμείς θα σας ενημερώσουμε για τις επόμενες ενέργειες σας.

 Γίνεται μνεία πως η υποβολή των αιτήσεων σας θα πραγματοποιηθεί μέσω του site μας www.eaep-rizoupoli.gr/camp. Σας γνωρίζουμε πως θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις αιτήσεις μέχρι να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των παιδιών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε μπορείτε να καλέσετε:

Δικαίος Κων/νος : 6943454545
Σωτηρίου Γιώργος : 6946439680

Με αγάπη Χριστού και εκ μέρους του πρεσβυτερίου: Δουγέκος Παναγιώτης

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

1) Οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ ξεκινούν την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 και σταματούν την 31 Μαρτίου 2020. Εάν δεν υποβληθεί αίτηση στον ΟΑΕΔ εντός του ανωτέρου χρονικού διαστήματος δεν θα δικαιούστε την επιδότηση.

2) Όσοι γονείς επιθυμείτε να υποβάλλουμε εμείς την αιτήση σας στον ΟΑΕΔ (περσινή διαδικασία), θα πρέπει να συμπληρώσετε και 2η φόρμα στο site μας (πατήστε εδώ). Η αίτηση αυτή ονομάζεται « Αίτηση υποβολής στοιχείων για τον ΟΑΕΔ» .

 

Ριζούπολη, 12/03/2020