Αγαπητοί γονείς, Σας χαιρετούμε στο όνομα του Ιησού Χριστού.

 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι και φέτος, με τη χάρη του Θεού, θα συνεχιστεί το έργο της κατασκήνωση. Η κατασκηνωτική περίοδος θα διαρκέσει 12 ημέρες από την Κυριακή 31 Ιουλίου έως την Πέμπτη 11 Αυγούστου. Μέρος θα  μπορούν να λάβουν τα παιδιά αγόρια- κορίτσια τα οποία είναι γεννημένα από το 2006 έως 2016 ( Πρώτη Δημοτικού έως Πρώτη Λυκείου).
Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν με τους εξής τρεις τρόπους :

1ος. Με επιδότηση από τον ΟΑΕΔ. Είναι μία κρατική επιδότηση που δικαιούνται όσοι πληρούν τα κριτήρια του οργανισμού. Όσοι θέλετε μπορείτε να πατήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε αναλυτικά.  https://www.oaed.gr/paidikes-kataskinwseis?tab=dikaioukhoi-ofeloumena-paidia&tab2=tropos-epiloghis-ton-dikaioukhon-mitrwo-dikaioukhon&tab3=   ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Όσοι γονείς επιθυμείτε να υποβάλλουμε εμείς τις αιτήσεις σας στον ΟΑΕΔ (περσινή διαδικασία), θα πρέπει να συμπληρώσετε και 2η φόρμα στο site μας . Η αίτηση αυτή ονομάζεται « Αίτηση υποβολής στοιχείων για τον ΟΑΕΔ». 

2ος. Με ασφαλιστικά ταμεία. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα συνεργαζόμενα ταμεία πατώντας στο σύνδεσμο   https://kataskasimakopoulou.gr/programmata/asfalistikatameia/  

3ος. Με μετρητά. Το ημερήσιο κόστος της κατασκήνωσης  ανέρχεται στα  30€.   Η κατασκήνωση θα διαρκέσει  12 ημέρες άρα το συνολικό κόστος για όποιο παιδί  επιθυμεί να συμμετέχει με πληρωμή είναι 360€. Τα παιδιά που έρχονται από εξωτερικό , νησιά , επαρχία θα πληρώσουν το μισό κόστος. Επίσης  τα παιδιά της Αττικής που ήρθαν πέρσι μόνο με μετρητά  και θα έρθουν και φέτος ,θα πληρώσουν και αυτά το μισό κόστος.

Σας γνωρίζουμε πως θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις αιτήσεις μέχρι να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των παιδιών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία  χρειάζεστε σχετικά με την κατασκήνωση μπορείτε να καλείτε στο κινητό : Δουγέκου Χριστίνα 6974988892


Με αγάπη Χριστού και εκ μέρους του πρεσβυτερίου της Ριζούπολης:
                            Παναγιώτης Δουγέκος