Αγαπητοί αδερφοί ,σας χαιρετούμε στο όνομα του Ιησού Χριστού. Στέλνουμε την κάτωθι επιστολή, για να σας ενημερώσουμε, πως φέτος με τη χάρη του Θεού, και δεδομένων των δύσκολων καταστάσεων που επικρατούν, μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε για τέσσερις μέρες μια πνευματική συνάντηση νέων όλων των εκκλησιών μας, στην κατασκήνωση Ασημακόπουλου, όπου πραγματοποιείται κάθε χρόνο η παιδική κατασκήνωση.

Η συνάντηση θα λάβει μέρος από 9-13 Αυγούστου και σε αυτή θα μπορούν να συμμετάσχουν νέοι και νέες από 18 χρονών και άνω. Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο θα είναι 100 ευρώ. Η δήλωση συμμετοχής θα γίνεται ηλεκτρονικά στη σελίδα της εκκλησίας της Ριζούπολης www.eaep-rizoupoli.gr/camp και θα ξεκινήσει την Κυριακή 28 Ιουνίου.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, λόγω των περιορισμών στα άτομα που μας θέτει η κυβέρνηση εξαιτίας του covid-19.

Σας παρακαλούμε να προωθήσετε την επιστολή και να ενημερώσετε τους νέους και τις νέες των εκκλησιών σας, έτσι ώστε να γνωρίζουμε το συντομότερο δυνατόν και να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για τη διοργάνωση αυτού του εγχειρήματος.

Με αγάπη Χριστού εκ μέρους του πρεσβυτερίου της Ριζούπολης,

 

Δουγέκος Παναγιώτης