Αγαπητοί γονείς,

 Σας χαιρετούμε στο όνομα του Ιησού Χριστού . Με την χάρη του Θεού θα συνεχιστεί και φέτος το έργο της κατασκήνωσης «Του Ουρανού Το Μονοπάτι». Η κατασκηνωτική περίοδος αυτή την χρονιά θα διαρκέσει 13 ημέρες και θα ξεκινήσει από τις 30 Ιουλίου (Δευτέρα) έως τις 11 Αυγούστου (Σάββατο) στις εγκαταστάσεις ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ στις Αφίδνες Αττικής με την επωνυμία «Παράδεισος του Παιδιού» . Μέρος θα μπορούν να λάβουν τα παιδιά (αγόρια- κορίτσια) τα οποία είναι γεννημένα από το το 2003 έως το 2011 (Α Δημοτικού έως Γ Γυμνασίου). 

Για πρώτη φορά είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενηθούν τα παιδιά σας στην κατασκήνωση χωρίς να επιβαρυνθείτε οικονομικά. Αυτή η δυνατότητα προσφέρετε μέσω ενός προγράμματος του ΟΑΕΔ, σύμφωνα με το οποίο καλύπτει όλα τα έξοδα των παιδιών που επιθυμούν να φιλοξενηθούν σε κατασκηνώσεις. Σας διευκρινίζουμε πως υπάρχουν προϋποθέσεις για το ποιοι δικαιούνται αυτή την επιδότηση του ΟΑΕΔ, όπως επίσης ότι θα χρειαστεί να υποβληθούν αιτήσεις στην προαναφερόμενη υπηρεσία για να εγκριθεί - χορηγηθεί η επιδότηση. Επειδή η διαδικασία της αίτησης είναι απαιτητική με πολλές δυσκολίες ( οι οποίες μπορεί να αποβούν αιτία ακύρωσης της αίτησης), αποφασίσαμε να αναλάβουμε εμείς την υποβολή αυτών των αιτήσεων ούτως ώστε να αποφύγουμε τα λάθη. Για αυτό το λόγο σας παρακαλούμε να μεταβείτε στον κάτωθι ιστότοπο και να συμπληρώσετε την αίτηση (φόρμα) σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται, προσπαθώντας να μην αφήσετε κανένα κενό, αφού όλα τα στοιχεία είναι απαραίτητα. Προσοχή! Πριν συμπληρώσετε την φόρμα θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ και να αποκτήσετε username & password τα οποία θα είναι υποχρεωτικά πεδία στην φόρμα.

Γίνεται μνεία πως η υποβολή των αιτήσεων σας θα διαρκέσει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου. Επίσης κατά την συμπλήρωση της αίτησης σας παρακαλούμε να αναγράψετε τα στοιχεία όλων των παιδιών της οικογενείας (ανεξάρτητα αν θα έρθουν στην κατασκήνωση ή όχι) γιατί αποκτάται περισσότερα μόρια.Απαντήσεις για το αν δικαιούσαστε την επιδότηση αυτού του προγράμματος θα λάβετε από εμάς όταν τις υποβάλλουμε και εμείς στο σύστημα του ΟΑΕΔ όταν αυτό ανοίξει (πιθανόν το Μάρτιο σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα). 

Υ.Γ. Εάν κάποιος γονέας επιθυμεί να υποβάλλει μόνος του την αίτηση κατευθείαν στον ΟΑΕΔ μπορεί να το πράξει, κάτι το οποίο δεν το συνιστούμε όμως αφού οι πιθανότητες να μην υποβληθεί σωστά και να μην εγκριθεί η αίτηση τους είναι μεγάλη. Για περισσότερες πληροφορίες θα επανέλθουμε με νεότερη επιστολή μας όταν έχουμε τις απαντήσεις από το επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. Επιπλέον, στην επιστολή αυτή θα αναγράφουμε και το χρηματικό κόστος φιλοξενίας κάθε παιδιού στην κατασκήνωση για τις περιπτώσεις που δεν εγκριθεί η αίτησή σας στον ΟΑΕΔ ή δεν επιθυμείτε να κάνετε χρήση αυτού του επιδοτούμενου προγράμματος. Προτροπή μας όμως είναι να προσπαθήσετε όλοι να χρησιμοποιήσετε την επιδότηση, αφού τα κριτήρια του προγράμματος καλύπτουν σχεδόν όλους όσους υποβάλλουν αιτήσεις.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με την κατασκήνωση μπορείτε να καλέσετε :

Δικαίος Κωνσταντίνος : 6943454545

Σωτηρίου Γιώργος : 6946439680

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εφηβική Χριστιανική κατασκήνωση, του Ουρανού το Μονοπάτι.
Email: eaep.kataskinosi@gmail.com
Ιστότοπος: www.eaep-rizoupoli.gr/camp