Σας χαιρετούμε στο όνομα του Ιησού Χριστού. Με την χάρη του Θεού θα συνεχιστεί και φέτος το έργο της κατασκήνωσης «Του Ουρανού Το Μονοπάτι». Η κατασκηνωτική περίοδος αυτή την χρονιά θα διαρκέσει 11 ημέρες και θα ξεκινήσει από τις 01 Αυγούστου (Πέμπτη) έως τις 11 Αυγούστου (Κυριακή) στις εγκαταστάσεις ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ στις Αφίδνες Αττικής με την επωνυμία «Παράδεισος του Παιδιού» . Μέρος θα μπορούν να λάβουν τα παιδιά (αγόρια- κορίτσια) τα οποία είναι γεννημένα από το 2003 έως το 2012 (Α Δημοτικού έως Γ Γυμνασίου).

Γίνεται μνεία πως η υποβολή των αιτήσεων σας θα πραγματοποιηθεί μέσω του site μας www.eaep-rizoupoli.gr/camp. Σας γνωρίζουμε πως θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις αιτήσεις μέχρι να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των παιδιών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε μπορείτε να καλέσετε:

Δικαίος Κων/νος :6943454545
Σωτηρίου Γιώργος : 6946439680
Δουγέκου Χριστίνα: 6974988892

 

Προσοχή!

Σας ενημερώνουμε πως η προθεσμία για την επιδότηση του ΟΑΕΔ έχει λήξει. Σας παρακαλούμε από τις 02 Μαΐου να έρθετε σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το αποτέλεσμα της αίτησης σας. Ταυτόχρονα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την άμεση ανταπόκριση σας, για την συμμετοχή σας στην κατασκήνωση καθώς ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχής παιδιών έχει καλυφθεί. Επομένως οι αιτήσεις που θα υποβληθούν από σήμερα και μετά θα τεθούν σε λίστα αναμονής. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εφηβική Χριστιανική κατασκήνωση, του Ουρανού το Μονοπάτι.
Email: eaep.kataskinosi@gmail.com
Ιστότοπος: www.eaep-rizoupoli.gr/camp