Ο Λόγος του Θεού μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου!!!

Εαν δεν έχετε μία Καινή Διαθήκη μπορείτε να συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί και εμείς θα σας αποστείλουμε το συντομότερο μία εντελώς δωρεάν!!!

homepage image

 Αγαπητοί επισκέπτες, σας καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας Πεντηκοστής Ριζούπολης. Στόχος της παρουσίας μας στο διαδίκτυο είναι να μεταδώσουμε το μήνυμα του Ευαγγελίου με κάθε μέσο που μας παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία.
 Μέσω της ιστοσελίδας μας μπορείτε να παρακολουθήσετε κηρύγματα του Eυαγγελίου, να δείτε χριστιανικές εμπομπές. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε το αίτημά σας για προσευχή, το μήνυμά σας ή την απορία σας σχετικά με κάποιο θέμα στο Λόγο Του Θεού ή ότι άλλο σας απασχολεί. 

 Ευχή όλων μας, είναι ο Θεός να σας ευλογήσει και να σας οδηγήσει σε όλη την αλήθεια.

 

Θέλεις να γνωρίσεις τον Χριστό;


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ζούμε σε έσχατους καιρούς. Σεισμοί, καταστροφές, θλίψη, απογοήτευση και άσχημα συναισθήματα κυριαρχούν πάνω σε αυτή τη γη. Όλα αυτά όμως είναι γραμμένα μέσα στην Αγία Γραφή. Αν κι εσύ ψάχνεις ένα απάνεμο και ασφαλές λιμάνι μην αργείς, έλα στο Χριστό. Εμείς πιστεύουμε και θέλουμε να μοιάσουμε στην Πρώτη Αποστολική Εκκλησία όπου ο Θεός ενεργεί το ίδιο θαυμαστά και τώρα!!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Τηλέφωνο: (210)2138885
Email: info@eaep-rizoupoli.gr
Ιστότοπος: www.eaep-rizoupoli.gr

Λ. Ηρακλείου 134 & Βόλβης 1-3 Ριζούπολη, Αθήνα

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ